Προβλημα στην προσπελαση του site μεσω δικτύου - Joomla! Forum - community, help and support


Καλησπέρα,

εχω ενα τοπικό ομοτιμο δικτυο , και σε ενα υπολογιστη [teacher] εχω εγκαταστησει τον apache server και το joomla επίσης.
απο τους αλλους υπολογιστές μπορω να δώ το apache server κανονικα , ειτε με το ip του υπολογιστή [teacher]  είτε ορίζοντας την ip με ενα ονομα [px mlykeio] στο αρχειο hosts.

Οταν δουλεύω το joomla απο τον [teacher] τοτε ολα είναι καλα.
Οταν μπαινω στην κεντρική σελίδα joomla απο αλλο υπολογιστη του δικτύου τοτε δεν εμφανιζονται ουτε εικονες ουτε τα σωστα χρωματα και τα links ειναι σπασμένα.
Από οτι είδα το path ξεκινα παντα με localhost και γιαυτο οταν προσπαθω απο αλλο pc τοτε το localhost δεν ειναι του [teacher] αλλα του συγκεκριμενου pc και γιαυτο δεν βρισκει φωτο και links.

Προσπάθησα να το μπερδεψω και να αλλαξω το αρχειο hosts του pc και να βαλω για localhost 127.0.0.1 το ip του [teacher] αλλα αυτο δεν δουλευει.
Τι μπορω να κάνώ ?

Στο configuration file του site σου, στον υπολογιστή teacher, έχει ένα setting:
$mosconfig_live_site

Αυτό, φρόντισε να μην γράφει http://localhost/mysite αλλά http://teacher/mysite

Ως localhost βλέπει τον teacher μόνο ο εαυτός του. Οι υπόλοιποι βλέπουν ώς localhost τον εαυτό τους, και όχι τον teacher, και έτσι, όταν ψάχνουν για τα υπόλοιπα αρχεία που πρέπει να δείξει το site, τα ψάχνουν στον εαυτό τους (που δεν τα προσφέρει)





Comments

Popular posts from this blog

opencv3, tbb and rasp pi 2 - Raspberry Pi Forums

small ethernet problem - Raspberry Pi Forums

Multithumb configuration params not working? - Joomla! Forum - community, help and support