Obavjest Joomla Forum na Srpskom, Bosansko i Hrvatskom jeziku od danas ! - Joomla! Forum - community, help and support


dragi moji,
kako mi kao korisnici joomla cms sa prostora srbije, bih, crne gore hrvatske govorimo 95 odsto isti jezik, mislimo da smo time ostali uskraceni na odgovore drugih korisnika koji imaju rijesenje za nas problem, dolaze iz drugih zemalja sa naseg govornom podrucja.
povodom toga, centar za promociju razvoj interneta za jugoistocnu europu/evropu je finansirao pokretanje jedinstvenog foruma gdje bi se pisalo na bilo kom od nama poznatih jezika, bez obzira, te kako bi se sto lakse doslo rijesenja problema.
forumu mozete pristupiti preko http://www.eurojoomla.com !

ja cu na forumu biti gotovo 24 sata. tako, ako neko ima problema neka se samo javi !
forum je tek sada pusten.

ukratko o ovome forumu:

1. ovaj forum nema nikakvu namjeru da se bavi pitanjima nacinalnog interesa joomla community, bilo u bih, hrvatskoj, srbiji ili crnoj gori.

2. namjena ovoga foruma, jeste medjusobna pomoc korisnika joomla cms sa ovih prostora, jer dolaze sa istog govornog podrucja.

3. dakle, forum je namjenjen svima onima kojima treba pomoc prilikom rada sa joomla cms, te onima koji zele da ponude svoju pomoc drugima.

4. forum je pokrenut iz razloga kako bi se stvorila sto veca joomla 24/7 zajednica kako bi korisnici joomla cms mogli da pomazu jedni drugima (jer se razumju) non-stop.

5. dakle, ovaj forum nije nacionalnog tipa niti ima kakve pretenzije da postane. jedini cilj foruma jeste up-to-date joomla community support, zbog efikasnijeg boljeg rada sa joomla cms-om:

6. interfejs/sucelje foruma je na engleskom jeziku kako bi se izbjegli problemi sa jezickim pripadnostima naroda koji zive u cetiri navedene drzave.

7. svi koji zele da pomognu jedni drugima ili traze pomoc, dobrodosli su.

8. takodjer, forum je najvise pokrenut zbog ljudi koji se slabo snalaze sa engleskim ili drugim jezicima, ili ih uopste ne koriste.

molimo vas da vasa pitanja odgovori budu sto precizniji, sto opisniji, te da se odnose iskljucivo na probleme prilikom rada sa joomla cms-om.

za ostale diskusije, kao za nacionalne prevode joomla cms, posjetite nacionalne joomla community web stranice:
bosna hercegovina - http://www.joomla.ba
hrvatska - http://www.crojoomla.com
srbija (i crna gora) - http://www.joomlaserbia.com

hvala

podrzavam akciju. potrudicu se da pomognem koliko god budem mogao.:)





Comments

Popular posts from this blog

opencv3, tbb and rasp pi 2 - Raspberry Pi Forums

small ethernet problem - Raspberry Pi Forums

Multithumb configuration params not working? - Joomla! Forum - community, help and support